Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Fysioterapi og Genoptræning FAQ

Spørgsmål og svar (FAQ) til fysioterapi hos AscendFys.

Q:Hvem er AscendFys?

Vi er en fysioterapeutisk klinik. Hos AscendFys tilbyder vi autoriseret fysioterapi i København SV. Vi behandler alle former for smerter, og har særligt fokus på genoptræning efter ulykker, trænings- og sportsskader og operationer. Vi tilbyder effektiv behandling med tilfredshedsgaranti, som den eneste fysioterapi klinik i Danmark. Vi har kort til ingen ventetid og nogle af Danmarks laveste priser.

Q: Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære.

Q: Hvad kan behandles med fysioterapi?

Vi behandler alle former for smerter, og har særligt fokus på genoptræning efter ulykker, trænings- og sportsskader og operationer. Det kan eksempelvis være en knæskade, en musearm, smerter i skuldre, ondt i ryggen eller andet.

Q: Jeg har en skade, hvad gør jeg?

Da tid er en vigtig faktor, anbefaler vi du hurtigst muligt får booket en til hos en af vores fysioterapeuter. Det hjælper vi gerne med: du kan enten ringe på 29 87 75 99 eller skrive os en mail på: info@AscendFys.dkSå sørger vi for du får en tid hurtigst muligt, så vi hurtigt kan få dig tilbage i topform.
Alternativt skal du selv gå ind og booke den tid der passer dig her: AscendFys.dk/booking/

Q: Hvem har brug for fysioterapi?

Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler – vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.

Q: Hvor skal jeg møde op til min fysioterapi?

Du skal blot møde op på vores adresse: Poppelstykket 8, 2450 København SV.

Q: Hvornår skal jeg ankomme til min bookning?

Vi ser gerne du ankommer 5 minutter før din bookede tid, så vi kan sikre os du er klar og vi kan hjælpe dig til bedring hurtigst og mest effektivt. I mellemtiden byder vi på varm frisk kaffe og koldt vand i receptionen.

Q: Hvordan betaler man for fysioterapi hos AscendFys?

Betalingen foregår enten kontant, Dankort eller via vores butik på hjemmesiden. Derudover tager vi imod MobilePay på 29 87 75 99 – VIGTIGT ved MobilePay skal betalingen mærkes behandlingen. Eksempelvis: “Fysioterapi”

Q: Hvor gammel skal man være for at modtage fysioterapi?

Aldersgrænsen er minimum 15 år for, at booke en tid i klinikken. Det er dog muligt at lave en aftale med os, om at tage en yngre patient på: 29 87 75 99

Q: Hvad koster 30 min. fysioterapi med AscendFys?

Det koster kun 250 kr. for 30 minutters fysioterapi hos vores fysioterapeuter.  Hertil kommer det, at du har mulighed for at få 35% retur via Sygesikring Danmark. Det vil sige, er du aktivt medlem i Sygesikringen Danmark, er din pris 162 kr. for 30 min. fysioterapi hos AscendFys.

Se alle vores priser og tilskud her.

Q: Hvilken baggrund har AscendFys’ fysioterapeuter?

Hos AscendFys er alle autoriserede fysioterapeuter. Derudover er vores trænere alle efteruddannet. Du er derfor sikret den optimale behandling hos AscendFys. Læs mere om vores team her: www.AscendFys.dk/moed-teamet/

Q: Hvad skal jeg have med til fysioterapi?

Du skal blot møde op i dit hverdagstøj, med mindre andet er aftalt. Eksempelvis kan din fysioterapeut og dig aftale at gennemgå relevante øvelser i træningscenteret – her er det en fordel at have træningstøj med. Dette er blot tøj du let kan bevæge dig i, og føler dig godt tilpas i.

Q: Hvornår skal jeg møde til min fysioterapi konsultation?

Det ses gerne du er her 5 minutter før din aftalte tid. Så byder vi på både varm frisk kaffe og the, eller koldt vand i receptionen. Har i en træningsaftale, kan du med fordel være omklædt og klar inden din tid starter. På den måde har vi mest tid til at hjælpe dig godt videre i dit forløb hos os.

Q: Har AscendFys åbent for telefonen?

Mandag: 08:00-18:00

Tirsdag: 08:00-16:00

Onsdag: 08:00-16:00

Torsdag: 08:00-16:00

Fredag: 08:00-15:00

Q: Skal jeg have en henvisning før jeg kan booke tid til fysioterapi hos AscendFys?

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning fra lægen. Hos AscendFys arbejder vi udenfor sygesikringen. Det betyder du ikke behøver en henvisning for at booke en tid hos os, hvilket sikre dig at der er minimal ventetid er i klinikken.

Dog skal du være opmærksom på, nogle sundhedsforsikringer ønsker en henvisning før de ønsker at dække dit forløb. Se mere om tilskud fra sundhedsforsikringer her: Priser og Tilskud

Q: Hvad er forskellen på Sygesikringen Danmark og den Offentlige Sygesikring?

Der er nogle væsentlige forskelle på “Danmark” og Sygesikringen, som har betydning for din behandling hos AscendFys.

Sygeforsikringen Danmark er en privat organisation som du skal betale for, at være medlem af. “Danmark” giver bl.a. tilskud til fysioterapi – uanset om det på en klinik der arbejder under den offentlige sygesikring eller ej.

Den Offentlige Sygesikring giver kun tilskud til fysioterapi, hvis fysioterapeuten har et ydernummer, dvs at han/hun arbejder under den offentlige sygesikring.

AscendFys arbejder ikke under den Offentlige Sygesikring, så der gives ikke tilskud herigennem – kun hvis du er aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark får du tilskud.

Q: Kan fysioterapi behandle hælsporer?

Vi har gode erfaringer med hælsporer hos AscendFys. Book en tid eller kontakt os, så finder vi den bedste løsning for dig.

Q: Jeg har ondt i knæet når jeg løber, kan fysioterapi afhjælpe mine smerter?

Smerter i knæ, ankler og ben er alle problemstillinger vi tidligere har arbejdet med hos AscendFys. Du kan med fordel booke en tid allerede nu – nu hurtigere du kommer i gang med et forløb, nu før vil du være smertefri. Ring på 29 87 75 99 eller skrive her: info@AscendFys.dk

Q: Jeg har skuldre smerter ved bænkpres, kan et forløb med fysioterapi hjælpe?

Skulder smerter er en vant sag hos AscendFys. Vi skal nok få dig tilbage i topform på ingen tid. Skriv eller ring på 29 87 75 99 gerne i dag, så finder vi den optimale løsning for netop dig.

Q: Jeg har en musearm, seneskedehindebetændelse, kan AscendFys fysioterapi hjælpe mig?

Hos AscendFys har vi gode erfaringer med musearm, og kan med garanti afhjælpe dine smerter. Du kan læse mere på vores blog indlæg om musearm her: AscendFys.dk/traet-af-musearm/

Q: Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i at møde op til min aftalte tid?

I tilfælde af du bliver forhindret i at møde op til din bookede tid, skal du inden kl. 9:00 på dagen hvor du har booket, melde dit afbud. Dette kan du enten gøre telefonisk på: 29 87 75 99, eller via mail på:info@AscendFys.dk

Du kan blive opkrævet et gebyr på 160 kr. ved manglende afmelding i rette tid.

Q: Hvor langt frem i tiden har jeg mulighed for at booke en tid til en fysioterapeut hos AscendFys?

Giv os et kald på 29 87 75 99, så finder vi ud af at booke de rigtige tider til dig – og så langt frem i tiden som muligt. Alternativt skal du gå ind på AscendFys.dk/booking og booke selv.

 

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
Det vil derfor aldrig være spildte penge at træne med AscendFys!

Har du nogen fysioterapeutiske spørgsmål eller andet relevant i forhold til en skade, genoptræning eller andet,
er du altid velkommen til at skrive til os her:

ascendfys fysioterapi       AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]