Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
0 Hurtig Færdig
0 Efteruddannelse
0 Historie
0 Ventetid
0 Rabat 4
0 4 Uger
0 Laser
0 Tilfredshedsgaranti
0 Ingen Standard Programmer
0 Facebook
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Fysioterapi og Genoptræning

Med udgangspunkt i en grundig undersøgelse tilrettelægger vi det optimale forløb for dig.

Vi tilrettelægger et forløb for dig der kan indeholde manuel behandling, øvelser eller guidet træning i vores tilstødende fitness center.

Vores fokus er, at du skal mærke bedring eller have brugbare redskaber allerede fra første gang du forlader klinikken.

Fordi vi arbejder udenfor sygesikringen (Se priser og tilskud her) sikrer vi dig en hurtig opstart og tilfredshedsgaranti på dit forløb.


Se og hør tidligere klienters udvikling:

 • Tina får bedre
  nattesøvn
 • Käthe bliver
  smertefri
 • Ann-christine bliver smerterfri
  og forbedre sin løbetid
 • Angelika bliver
  smertefri
 • Louise bliver
  smertefri
 • Casper kommer tilbage til arbejde og håndbold efter en rygskade
 • Jeffery får livet
  tilbage
 • Lisbeth bliver
  træningsklar

  Ekspertise områder

  Vi har stor erfaring med nedenstående problematikker

  Du kan finde os her:

  Har du spørgsmål vedrørende fysioterapi, genoptræning eller andet relevant, er du altid velkommen til at skrive til os her:

  ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
  ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
  ascendfys fysioterapi      AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

  Hvem har brug for fysioterapi og genoptræning?

  Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler – vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.
  fysioterapi-og-genoptraening

  Guidet træning, hjemmeøvelser og manuel terapi af muskler og led

  Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære. Oplever du vedvarende smerter i kroppen, eller har du brug for genoptræning efter en alvorlig ulykke eller sportsskade, så kan fysioterapien medvirke til at genoprette kroppens oprindelige funktionsniveau. Dette gøres gennem en behandling, som bl.a. består af guidet træning, hjemmeøvelser, manuel terapi af muskler og led, samt information og vejledning om hensigtsmæssige bevægemønstre.

  Har du en knæskade kan du med fordel læse vores blog indlæg om netop ‘Genoptræning af knæ

  Hvordan kan fysioterapi hos AscendFys hjælpe dig?

  Hos AscendFys tilbyder vi autoriseret fysioterapi i København. Vi behandler alle former for smerter, og har særligt fokus på genoptræning efter ulykker, trænings- og sportsskader og operationer.

  Vi bestræber os på, at gøre dit fysioterapeutiske forløb så kort og effektivt som muligt, så du hurtigt kan komme tilbage til din aktive hverdag. Det betyder imidlertid ikke, at vi slækker på kvaliteten. Efter en grundig undersøgelse hos en af vores kyndige fysioterapeuter begynder vi behandling og du vil derefter få lagt et detaljeret genoptræningsprogram. Sammen vil vi sørge for, at du kommer godt igennem forløbet, og træder ud på den anden side med fornyet bevægelighed og kropslig velvære.

  Behandlinger med tilfredshedsgaranti

  Hos AscendFys fysioterapi vil vi gerne være din bedste samarbejdspartner, og vi konfererer derfor gerne med din læge eller hospital, så du får det meste ud af dit genoptræningsforløb. Vi tilbyder effektiv behandling med tilfredshedsgaranti, kort til ingen ventetid og nogle af Danmarks laveste priser.

  Oplever du smerter i bevægeapparatet, eller skal du til at starte et fysioterapeutisk genoptræningsforløb, kan du kontakte os på telefon 29 87 75 99, så vi hurtigst muligt kan finde en tid til dig.

  Du finder vores priser og tilskud til fysioterapi her: AscendFys.dk/priser-og-tilskud/

  Se vores rejse med top-atleten Alexander Trans, fra korsbandsskade til kampklar:

  Modtag relevante tips og tricks fra AscendFys igennem vores #FysFakta ved at LIKE vores Facebookside.


  /AscendFys

  Giv os et kald på 29 87 75 99, så finder vi ud af at booke de rigtige tider til dig – og så langt frem i tiden som muligt. Alternativt skal du gå ind på AscendFys.dk/booking og booke selv.

  Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi behandlinger. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
  Det vil derfor aldrig være spildte penge at lade AscendFys hjælpe dig med din problematik!

  Bliv en del af inderkredsen!
  Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
  ×

  Skriv til os

  Ring til os
  [buttons]