Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Livsstilsforløb – Klar til sommer på 10 uger

Livsstilsforløb med træning, kostvejledning, kostplan, coaching og meget mere. Alt hvad du har brug for til at kickstarte et sundere liv!

En af vores kerneydelser hos AscendFys er vores livsstilsforløb – 10 uger, hvor vi sammen med dig sætter fokus på kost, træning og stærkt sind. Vores livsstilsforløb er til alle, der ønsker positiv forandring i deres liv. Det kan være ønsket om at tabe sig, at komme i form og få mere overskud i hverdagen.

Vi giver dig :

  • 2 timers træning om ugen
  • 1 times workshop om kost, sundhed og/eller coaching om ugen
  • Mulighed for samtaler med vores coach/kostvejleder/fysioterapeut
  • Tilfredshedsgaranti
  • Konstant online tilknytning til din vejleder
  • Professionelle Før- og efterbilleder
  • Unik hold ånd!
  • Materialer til at øge din motivation samt fastholde dine resultater

Vi har SÅ gode erfaringer med vores forløb at vi giver tilfredshedsgaranti! (er du ikke tilfreds får du pengene tilbage)

michelle udtalelse bootcamp

Næste forløb begynde… opdatering følger – skal du med?

Hold øje på vores hjemmeside eller Facebook side for at se opstarts datoen.

Indtast din email for at melde dig til:

Pris

10 ugers livsstilsforløb
kr.6.500


Formålet med livsstilsforløbet er at sammenfatte træning, kost og sundhed i et simpelt, let tilgængeligt og forståeligt koncept, så alle kan være med. Det eneste du skal gøre, til at starte med, er at møde op. Vi vil sørge for at introducere dig for alle de nødvendige redskaber, både fysiske og mentale, der gør dig i stand til at opnå dine mål.

“Det ligesom at have en personlig træner! Bare bedre!”

Forløbet vil både bestå af individuelle samtaler med vejlederen som er både fysioterapeut, coach og kostvejleder. Derudover vil du indgå i et fællesskab med andre deltagere på holdtræning og i undervisningen.

Vil du vide mere?

Kom i form med holdtræning og individuelt tilrettelagt træningsprogram

Det meste af træningen foregår på hold med andre deltagere, men som deltager på vores livsstilsforløb har du muligheden for at få hjælp og vejledning til planlægning af dit individuelle træningsprogram. Her tager vi højde for evt. skader, smerter eller overbelastninger, så din træning kun vil bidrage til at styrke din fysik. På den måde har du mulighed for at træne selvstændigt i de mellemliggende dage.

Kost og sundhed på en overskuelig måde

Du vil også få mulighed for at få lagt en individuel kostplan hos vores certificerede kost-og ernæringsekspert. Uanset om dit mål er et vægttab eller ønsket om en sundere livsstil, så har vi tilrettelagt vores konsultationer, så der er fokus på dine behov og ønsker.

Vi forsøger ikke at skabe en ny kur, eller en streng regelret plan, som du ikke må afvige fra, men derimod at give dig en dybere indsigt i, hvad de vigtige energikilder er – og hvorfor. Vores formål er at give dig en grundviden inden for kost og ernæring, så du på lang sigt kan træffe de gode valg – og sund kost bliver en velintegreret del af din hverdag.

Styrk dig selv – vi deler viden og erfaringer

Som en del af livsstilsforløbet, vil du få mulighed for at udvikle dig på mere end blot det fysiske plan. Hver uge kan du deltage i en times oplæg, hvor forskellige emner vil blive belyst. Det kan handle om kost og træning, om stress eller om svære livssituationer. Her er der fokus på et godt helbred – fysisk som psykisk.

Vi tager udgangspunkt i en gruppebaseret undervisningsform, hvor der bliver lagt op til debat, og hvis man føler for det, er der altid mulighed for at komme med egne erfaringer, oplevelser og input. Formålet med vores ugentlige oplæg er at lære dig, hvordan du skaber vedvarende forandring, og hvordan du fastholder dine resultater.

Hvornår kan jeg begynde? – Her kan du finde praktiske informationer om livsstilsforløbet

Har du spørgsmål? – Her er ofte stillede spørgsmål til livsstilsforløbet

Pris

10 ugers livsstilsforløb
kr.6.500

Næste forløb begynder… opdatering følger – skal du med?

Hold øje på vores hjemmeside eller Facebook side for at se opstarts datoen.

Indtast din email for at melde dig til:

Har du nogen spørgsmål vedrørende livsstilsforløbet eller andet relevant i forhold til træningen, kostvejledningen m.m. er du altid velkommen til at skrive til os her:

ascendfys fysioterapi       AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Om vejlederen

Casper Nielsen
Casper er oprindeligt uddannet fysioterapeut. Efterfølgende har han udvidet sit CV med flere fysioterapeutiske kurser, uddannelse indenfor coaching samt en certificering som kost- og ernæringsvejleder, med speciale i vægttab.

Casper Nielsen er tidligere elitegymnast og har vundet titler som både Danmarksmester og Europamester. Med sin baggrund i gymnastikken ved han hvad det vil sige at sætte sig mål og forfølge dem. Casper er en af vores bedste eksperter i at afklare, planlægge og motivere mennesker til at opnå deres drømme. Når du starter et forløb er du derfor sikret høj faglighed, og dermed den bedste forudsætning for at skabe fremragende resultater samt at nå dine mål

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få vores kostdagbog

Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]