Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Livsstilsforløb – praktisk info

Livsstilsforløb – Næste opstart d. 4. april 2016

Holdtræning:
Hver mandag fra kl. 18-19
Hver onsdag fra kl. 17-18

Oplæg:
Hver mandag fra kl. 17-18

Næste forløb begynder… opdatering følger – skal du med?

Skriv en mail til info@ascendfys.dk for mere info.

Indtast din email for at melde dig til:

Pris

10 ugers livsstilsforløb
kr.6.500

Det er en stor beslutning at vælge at omlægge sin livsstil. Derfor er det vigtigt at vide, at der er nogen, der har din ryg gennem hele forløbet. Læs her for info om hvem der underviser i livsstilsforløbet, hvad der skal foregå, samt hvad du skal have styr på, før du starter.

Folkene bag livsstilsforløbet

AscendFys er kendt for sine individuelt tilrettelagte forløb, og har siden 2012 hjulpet over 1000 personer
til at skabe en positiv forandring i deres liv. Alle ansatte hos AscendFys er som udgangspunkt uddannede fysioterapeuter, og nogle har også taget efteruddannelser som bl.a. coaches og kostvejledere.
Casper Nielsen er tidligere europamester i springgymnastik og ved, med sin baggrund herfra, hvad det vil sige at sætte sig mål og forfølge dem. Casper har desuden både gennemført en uddannelse som NLP coach og som kost- og ernæringsvejleder – med speciale i vægttab. Casper har en passion for ekstreme forhindringsløb og bl.a. deltaget i Nordic race, Toughest, Warrior race og mini triatlon. Alt dette gør Casper til en af vores eksperter i at motivere mennesker til at opnå deres drømme.

Dokumentér din forandring

Det kan nogle gange være svært at se forandringerne med det blotte øje, så ved opstarten af livsstilsforløbet vil vores terapeuter måle din vægt, fedtprocent, hofte/talje-mål samt BMI, som du kan sammenligne med ved slutningen af forløbet og på den måde synliggøre din forvandling.
To eksklusive træningsevents til at kickstarte og afrunde dit forløb
Som opstart på vores livsstilsforløb arrangerer vi en weekenddag, formentlig en søndag, hvor du kan blive ordentlig introduceret til det forløb, du skal gennemgå. Ligeledes afholdes der, som afslutning på livsstilsforløbet, endnu en weekenddag, hvor der afrundes. I afrundingen får vi talt om dine resultater, samt svaret på alle spørgsmål, du måtte have, inden du skal ud og vedligeholde de ændringer, du har opnået.

Træning uden smerte

Det er vores opgave at føre dig igennem vores livsstilsforløb uden du pådrager dig skader. Dog er der aldrig garantier for den slags, og vi giver dig derfor muligheden for, én gang ugentligt, at få behandling og opfølgning hos vores fysioterapeuter i klinikken. På den måde kan du minimere risikoen for skader og gennemføre forløbet skadesfrit.

Bevar motivationen

Hver uge vil du modtage motivation og opfølgning via. e-mail, samt have mulighed for at deltage i det lukkede debatforum for alle dem, der ligesom dig er i gang med at omlægge deres livsstil. På denne måde er vi sikre på, at du bevarer motivationen, også når du er hjemme.

 

Har du spørgsmål? – Her er ofte stillede spørgsmål til livsstilsforløbet

 

Har du i stedet brug for fysioterapi og genoptræning efter en skade, kan du booke en tid her:

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi behandlinger. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
Det vil derfor aldrig være spildte penge at lade AscendFys hjælpe dig med din problematik!

Har du spørgsmål vedrørende AscendFys’ livsstilsforløb eller andet relevant, er du altid velkommen til at skrive til os her:

ascendfys fysioterapi AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Modtag relevante tips og tricks fra AscendFys igennem vores #FysFakta ved at LIKE vores Facebookside.


/AscendFys

Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]