Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Mød teamet

Jesper
Aggergaard

19. august 2015
jesper-aggergaard
jesper@ascendfys.dk
26 14 96 78

Mål og vision

Mit mål er at hjælpe så mange mennesker som muligt.
Med en bred forståelse for mange årsagssammen hænge er min mission at hjælpe folk med at præstere mere.

Om det betyder at kunne gå gennem en dag uden smerter eller om det er at hjælpe men atlet tilbage til den sport han/hun elsker.

Den største løn ligger i at se folk gøre noget som de havde fået at vide de aldrig ville kunne.


Erfaring:

Jeg har siden starten af 2000 dyrket diverse former for kampsport. Jeg har haft berøring med Thaiboksning, boksning, kung fu og brydning.

Jeg er dog endt med at falde for braziliask jiu-jitsu hvor jeg gennem de sidste mange år har erhvervet mig et lilla bælte.

Yderligere har jeg beskæftiget mig meget med klatring, parkour og spring.

Efter min uddannelse i 2008 brugte jeg et år som børnefysioterapeut med ansvar for to basisgrupper i københavns kommen.

I 2009 begyndte jeg som selvstændig og lagde grundstenene til det som idag er Ascendfys.

Jeg har siden 2009 besæftiget mig med alt lige fra neurologiske patienter til top-atleter.

Fysioterapeutisk har jeg derfor en bred vifte af erfaring og stor indsigt i hvad der sker med kroppen når man dyrker kontaktsport og udholdenheds idræt.

Det sætter mig i en unik position til at hjælpe det almene menneske og atleten med at genvinde funktion eller komme til et endnu højere niveau.

Udannelse:

Prof Bach. fysioterapeut fra University college sjælland i 2008

Kurser

NLP practitioner 2013

Book din tid her


Charlotte Porsgaard

19. august 2015

Mål og vision

Livsglæden er størst hos de patienter, med kontrol over eget liv og balance i tilværelsen.

Derfor er målet og visionen for mit fysioterapeutiske arbejde er at hjælpe patienterne tilbage til selvhjulpenhed og selvstændighed, så de kan genvinde kontrol og balance i eget liv.

Jeg arbejder ikke ud fra standardiserede regimer, men individuelt og holistisk med hver patient, så vi bringer flest mulige af patientens ressourcer og begrænsninger i spil, når vi træner kroppen, behandler skaden og korrigerer den bevægemæssige adfærd i forløbet.


Erfaring:

2011 – 2017 har jeg været ansat hos Ascendfys (barsel 2016-2017).

Jeg har arbejdet i klinikken, på firmaaftalerne og med træningsforløbene for jobcentrene.

Klinik og Firmaaftaler:

Her har jeg oparbejdet en stor erfaring med manuelle behandlinger og smertelindring af skader i bevægeapparatet:

Arbejdsskader fra køkken-, rengøring, social- og sundheds- og kontorbranchen.

Træningsskader fra styrketræning, cross fit, løb.

Skader som følger af længerevarende sygdom, fx cancer.

Træningsforløb for ledige:

Jeg lagt træningsprogrammer på baggrund af individuelle undersøgelser.

Jeg har arbejdet individuelt med relevante problematikker sideløbende med træning, fx kropsholdning, bevægelighed, stabilitet, balance, koordination og afspænding.

Jeg har formidlet relevant fysioterapeutisk viden om bevægeapparatet og arbejdsmarkedet.

Iværksætteri/Udvikling:

Jeg har udviklet vores smertemestringsforløb på baggrund af træningsforløbene.

Smerteloungen et 12 ugers smertemestringsforløb til mennesker med kroniske smerter, som fx rygsmerter, led- og slidgigtsmerter og pga. fibromyalgi, whiplash, operationer og trafikulykker.

 

2010- 2011  var jeg ansat på ortopædkirurgisk afdeling på et hospital.

Her arbejdede jeg med nyopererede patienter og fik stor erfaring med mobilisering og manuelle behandlinger af ankler, knæ, hofter, rygge, skuldre og albuer.

 

I 2009, under uddannelse, arbejdede jeg 5 uger som fysioterapeut på et hospital i Ghana med frakturer, amputationer og apopleksier.

Udannelse:

Professionsbachelor i fysioterapi fra Via University College i Århus.

Praktikker under uddannelse: Vejle sygehus, Randers sygehus og Hammel Neurocenter

Kurser

2016: Exam MT, efteruddannelse i manuel fysioterapi og smerter

2013: Rygkursus

2011: Skulderkursus

2011: Basiskursus i Kinesio taping

2011: Motivationskursus

2011: Smertekursus

Book din tid her


Casper
Lundstrøm Nielsen

19. august 2015
casper-lundstrom-nielsen
casper@ascendfys.dk
29 87 75 99

Mål og vision

Det er mit klare mål at være en del af et team, som arbejder imod at skabe rammer hvor patienterne føler sig trygge, hørt og godt behandlet. Fagligt vil jeg gerne opnå flere manuelle teknikker og ligeledes øge min viden indenfor det psykologiske felt.

Min vision med fysioterapi er at bestræbe mig på at se mennesket frem for skaden. Om man har et, for nyligt, brækket ben eller en kronisk dårlig ryg, er jeg overbevist om, at vi alle sammen er påvirket af forskellige biologiske, psykiske og sociale faktorer. Disse faktorer spiller en stor rolle i forbindelse med genoptræning mm. Der kan hurtigt være mange udfordringer, i fx ens sociale liv, som gør, at man ikke kommer over sin skade med det samme. Hvis det er tilfældet, nytter det ikke noget, at jeg som behandler ikke formår at tilrettelægge et hensigtsmæssigt forløb, fordi jeg kun ser på det fysiske aspekt af personen.

Derfor gør jeg en stor indsats for at arbejde helhedsorienteret og tage lige så stor højde for de psykiske og sociale faktorer som for det biologiske.


Erfaring:

Umiddelbart efter afslutning af fysioterapeut studiet tog jeg en certificering som NLP Practitioner. Jeg tror på, at jeg igennem dette er blevet bedre til at give mine patienter flere redskaber til at være motiverede og engagerede i den behandlingsstrategi, som bliver lagt. På den måde opnås der en højere grad af kvalitet i forløbet, hvor både mine patienter og jeg selv er tilfredse med effekten og resultaterne af forløbet.

Jeg har undervejs i min uddannelse arbejdet på er kommunalt genoptræningscenter. Desuden har jeg stået i mange situationer hvor sportsskader har været på dagsordenen. Det har jeg bl.a. gjort gennem springgymnastik, hvor jeg tilmed, selv, har opnået titler som Dansk mester og Europa mester.

Jeg har også mange års erfaring som gymnastikinstruktør for næsten alle aldersgrupper og var i en årrække ansat som efterskolelærer på en idrætsefterskole på Vestsjælland.

Udannelse:

Prof. Bach. fysioterapi fra University College Sjælland i 2013.

Kurser

NLP Practitioner
Dynamisk ledmobilisering ad modum Z-health
Er i gang med en kursusrække som Manipulationsterapeut

Manipulation og mobilisering af Cervikal columna samt Cervikothorakale overgang
Manipulation og mobilisering af Thorakal columna og Ribben

Book din tid her


Bjarke
Wrona Pedersen

3. september 2015
 Bjarke Wrona Pedersen

Bjarke@ascendfys.dk

Tlf: 29877594

Mål og vision

Målet i mit fysioterapeutiske virke er, at den enkelte føler sig godt behandlet, hørt og tryg indenfor vores rammer.

Gennem mit arbejde ønsker jeg at fremme sundheden i bevægeapparatet samt at sikre, at klienten hurtigst muligt bliver i stand til selv at tage ansvar for egen bedring. Dette mener jeg at kunne gøre via vejledning, rådgivning og behandling.

Min vision er at se hele mennesket i mine behandlinger og ikke kun fokusere på hvor smerten sidder. Jeg bestræber mig på at møde hver enkelt klient, præcist der hvor de er psykisk og fysisk i deres skadesforløb og anskue problematikken ud fra moderne smerte viden og tilgang. Dette er for mig en forudsætning for at kunne hjælpe den enkelte til et funktionsdygtigt liv.

Jeg tror, at man opnår de bedste behandlingsresultater ved at bibeholde en kritisk og nysgerrig tilgang til egen praksis og konstant opsøge  ny viden indenfor tilgange og behandling af bevægeapparatet.

Jeg værdsætter at være en del af et sted, hvor helhedsorienteret fysioterapi bliver vægtet højt samt at være en del af et stærkt team.


Erfaring:

Jeg har tidligere arbejdet som fysioterapeut hos Neurologi- og Rehabilitering København. Arbejdet satte store krav til min kliniske  ræsonnering og sygdomslære, da mange af problemstillingerne var komplekse og bestod af forskellige bidiagnoser. Jeg har herigennem fået en bred viden inden for håndtering af diverse skader på bevægeapparatet og fået en større indsigt i  hjernen og vores nervesystem.

Udover min erfaring som fysioterapeut har jeg mange års erfaring indenfor fitness, styrketræning og idræt.

Udannelse:

Prof. Bach. Fysioterapi fra Professionshøjskolen Metropol i 2015.

Osteopati studerende på IAO 2016

KURSER:

RAH (Reciprok Antagonist Hæmning) – Kursus

Gray Institute: Certification in applied functional science course

SCA (Supported Conversation of Adults with Aphasia)-  kommunikation med afasi ramte patienter

Kursus i neuropædagogik – Hvilken betydning har skadenslokalisation i hjernen for psyken

Book din tid her


Sune
Christensen

3. september 2015
sune

Sune@ascendfys.dk

Tlf: 29877582

Mål og vision

Som fysioterapeut i Ascendfys er det mit klare mål, at have fokus på dig og dine behov. For mig er det vigtigt, at sikre dig et forløb med trygge rammer, hvor du føler dig hørt og imødekommet. Hvad end dine begrænsninger måtte være, vil det i dit forløb, være essentielt for mig, at møde dig der hvor du er og ikke kun at have fokus på den fysiske skade, men også de psykiske og sociale aspekter, der kan have betydning i dit forløb.

For mig er empowerment en vigtig og afgørende faktor for at muliggøre, at du kommer tilbage på rette spor. Det er med andre ord vigtigt, at du er en aktiv spiller i forløbet, da netop du er ekspert i din krop og dine tanker.

Gennem dialog og fælles forståelse bliver det muligt for mig at rådgive og vejlede dig i, hvordan du lettest og bedst muligt afhjælper dine fysiske begrænsninger, opnår et højt funktionsniveau og dermed forbedrer din livskvalitet.


Erfaring:

Jeg har under min uddannelse haft muligheden for at arbejde på ortopædkirugisk afdeling på hospital samt genoptræningsenheder i kommunalt regi.

Modsat hospitalsregi hvor jeg ofte har oplevet patienten behandlet som et nummer i rækken, har jeg taget en masse erfaring med mig videre fra min tid i genoptræningsenheder, hvor helhedsorienteret fysioterapi og mere målrettet effektiv behandling, har været i højsædet.

 Jeg har ved siden af studiet, arbejdet som vikar på klinik og haft at gøre med forskellige typer af bevægeapparats lidelser. Dette har foruden mere erfaring, givet grobund for en stor interesse på området og næring til at tilegne mig endnu større viden på området gennem efteruddannelse.

 I min fritid holder jeg af at være aktiv med bl.a. styrketræning, hvor jeg foruden at kunne udfordre mig selv på det fysiske plan, har tilegnet mig en masse træningserfaring, som jeg drager nytte af i mit arbejde som fysioterapeut.

Udannelse:

Prof. Bachelor i Fysioterapi fra Proffesionshøjskolen Metropol København 2015

Kurser:

Kinesio Tape del 1 + 2

Book din tid her


Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]