Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilfredsgaranti

Som den eneste fysioterapi klinik i Danmark og København tilbyder vi tilfredsgaranti på fysioterapi. Det betyder, hvis du ikke er tilfreds med den behandling du har modtaget, får du blot pengene retur.


fysioterapi garanti.png
Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Om os

AscendFys blev til i 2012 med visionen om at skabe et behandlingssted, der arbejder helhedsorienteret og har tid til den enkelte.

Hos Ascendfys arbejder vi meget med aktiv træning for at hjælpe dig. Det betyder nødvendigvis ikke intensivt løb eller styrketræning, men et forløb tilrettelagt ud fra dine ønsker og din aktuelle fysiske tilstand.

Der er en tid og et sted for at ligge på briksen, for at få behandling, men dette udgør en meget lille del af det, der egentligt heler dig. Menneske kroppen er skabt til at bevæge sig og det er bevægelse, der hjælper og fremmer heling.

I trit med den nyeste forskning er vores metoder baseret på, at både væv og nervesystem skal fungere optimalt for, at du kan opleve det bedste af dig selv.

Dvs. du kan komme til at arbejde med elementer som balance, gangmønster og ledstillingssans lige såvel som hård og intens træning.

Vi mener det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre en indsats for at få det bedre. Vores statistikker viser at dem, der oplever et stort eget ansvar er også dem, der opnå de bedste og mest vedvarende effekter.

Stadig hjælper vi dig dog hele vejen.

Husk vi har tilfredshedsgaranti på alle behandlinger.

Så hvad venter du på?

 

HAR DU SPØRGSMÅL ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL OS HER:

ascendfys fysioterapi       AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]