Har du spørgsmål?29 87 75 89
Ascendfys tilbyder som den eneste fysioterapi klinik i Danmark, tilfredshedsgaranti . Er du ikke tilfreds med din behandling, får du pengene retur!
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Projekt virtual reality – GonioVR

Et virtual reality-system, der kan måle og monitorere patientens skuldersmerter, og derudfra skabe en skræddersyet behandling af borgerens smerte gennem et VR-spil

Ved brug af virtual reality-teknologi GonioVR, skabes helt nye muligheder for øvelses-fastholdelse, måling af progression og graduering af sværhedsgrad. Programmet selvkorrigerer og arbejder ud fra princippet om ‘gradueret eksponering’. På den måde kan genoptræning på fx. hospitaler lettes efter en operation.

GonioVR benytter teknologien der er udarbejdet af HTC. Deres platform tillader brugeren, af bevæge sig frit i rummet, hvori Viven i real tid kan opfange og måle samtlige bevægelser fra brugeren.

AscendFys fysioterapi og ÅteVR har indgået et samarbejdet, for at udarbejde et værktøj til fysioterapien. Det vil blive muligt at hjælpe patienter i en anden verden, hvor alt er muligt.

Her har vi som fysioterapeuter mulighed for at måle på alle parameter i patientens bevægelse.

Målet er derfor ikke at gøre fysioterapeuter overføldige, vi ønsker derimod at hjælpe og optimere alle processerne – så vi alle kan hjælpe flere patienter i bedring, hurtigere.

Formålet med virtual reality – GonioVR

At skabe et mere effektivt alternativ til den traditionelle behandlingsform, og dermed skabe nye og spændende muligheder for genoptræning

Brugeren får blot disse briller på, samt to kontrollere, der skal holdes i hånden under hele forløbet. Det er således muligt for HTC Vive’en at måle dine bevægelser fuldt ud.

Virtual Reality-teknologi bruges til måling, genoptræning og monitorering af skuldersmerter.

Nærmere bestemt et VR-system, der kan måle og monitorere borgerens skuldersmerter, og derudfra skabe en skræddersyet behandling af borgerens smerte gennem et VR-spil.

Ekspertise områder hos GonioVR

Vi har stor erfaring med skuldreskader, hvori vi udnytter virtual reality til genoptræningen.

“Hvem kan med fordel benytte virtual reality?”

Borgere med behov for genoptræning. Som en start fokusere vi på genoptræning af skuldre. Vi kan skabe et mere effektivt alternativ til den traditionelle behandlingsform, og dermed skabe nye og spændende muligheder for genoptræning.

Betydning for patienten

Borgeren vil kunne gennemføre sin genoptræning mere uafhængigt af fysioterapeuten, men stadig have opnå en høj kvalitet af genoptræning. Samtidigt vil borgere kunne holde motivationen oppe, da aktiviteten er sjov, og progression er umiddelbar og synlig.

Betydning for fysioterapeuten

Teknologien vil kunne aflaste mange terapeuter, da patienten i høj grad kan selvtræne, og terapeuten har mulighed for, at se meget detaljeret data for, hvordan genoptræningen skrider frem.

En guidet tour i GonioVR

Unik træningsoplevelse

Unik træningsoplevelse

Hvert spil bliver udformet specielt til pationten, da informationerne fra den tidligere måling bruges til udviklingen af spillets højdeniveau og derfor sværhedsgrad. På den måde sikres patienten imod unødvendige smerteudfordringer under træningen, fordi skuldren tvinges i potioner der er smerteskabende.

Træningen bliver superviseret af en fysioterapeut

Træningen bliver superviseret af en fysioterapeut

Samtidig med træningen og målingerne vil fysioterapeuten kunne se med på en monitor eller storskærm. På den måde kan fysioterapeuten være med til at hjælpe og støtte patienten under hele forløbet.

Intuitivt design sikre optimal træning og måling af progration

Intuitivt design sikre optimal træning og måling af progration

Hele platformen er opbygget så alt er intuativt, og så alle brugere let kan benytte platformen. Det sikre desuden en optimal måling af patienten.

Simple måling sikre muligheden for reproduktion

Simple måling sikre muligheden for reproduktion

Statuser og progrationer måles let undervejs. Fremgangsmåden forsimplet, så reproduceringen bliver så ens som muligt.

Spil på flere sværhedsgrader

Spil på flere sværhedsgrader

Det er muligt at vælge det rette niveau til netop din træning. Mulighederne er Begynder, Øvet og Ekspert. På den måde kan brugeren selv være med til at skræddersy oplevelsen.

Letforståeligt spil

Letforståeligt spil

Ideen med spillet er lige til: patienten skal blot følge kontrolleren langs røret der kommer i mod ham/hende. Her gælder det om at følge rørets krumninger, således kontrolleren ikke berøre ved røret. Det vil få kontrolleren til at vibrere samt give færre point.

Score øger konkurrence genet

Score øger konkurrence genet

Efter endt spil-træning vises et score board, hvorpå din nuværende score samt en highscore vises. På den måde vil det skabe give en lel og overskuelig mulighed for at følge udvilkingen live, og skabe engagement til at slå scoren.

Alt brugeren behøver

Alt brugeren behøver

Brugeren skal blot have brillerne på, samt de to kontrollere i hænderne. På den måde vil HTC Vive kunne måle og følge alle bevægelser under genoptræningen.

Følg med i virtual reality udviklingen her på siden eller på Facebook ved at LIKE vores Facebookside.

Se Video bloggen omkring udviklingen af virtual reality hos GonioVR:

Abonner på kanalen her:

Har du spørgsmål vedrørende virtual reality, genoptræning eller andet relevant, er du altid velkommen til at skrive til os her:

ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi      AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på behandlinger igennem virtual reality med GonioVR. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
Det vil derfor aldrig være spildte penge at lade AscendFys hjælpe dig med din problematik!

Bliv en del af inderkredsen!
Meld dig til vores nyhedsbrev og få nyheder før andre, billigere behandlinger og mange andre fordele hos AscendFys.
×

Skriv til os

Ring til os
[buttons]