29 87 75 30

Vi kan hermed bekræfte din bookning hos AscendFys fysioterapi.

Hvis ikke, du har benyttet dig af online betaling allerede, så kan du benytte mobilepay, kontanter eller bankoverførsel efter behandlingen.

Hvad kan du forvente?

Vi tager os tid til at gennemgå din historie, og vi lægger stor vægt på, at du føler tillid og interesse for den strategi, der lægges imod dit ønske.

Hos Ascendfys, vil du opleve langt mere end almindelig fysioterapi. Du vil blive undersøgt, vejledt, instrueret og støttet hele vejen til dit mål. Kort sagt, så stopper din behandling ikke bare fordi du går ud af døren.

Vi benytter os af så meget kommunikation som vi kan, eksempelvis er en del af din behandling, at vi ofte har telefonisk kontakt, så du kan få afklaret eventuelle spørgsmål eller andet.

Allerede nu, kan du få adgang til vores lukkede facebook-forum hvor vi deler ud af vores viden, erfaringer, oplevelser og interesseområder. 

anmod om medlemsskab her 

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

 

 

Praktiske information, som også er sendt til din mail:

Forsikring som betaler:

Hvis du har en forsikring, som skal betale helt eller delvist skal du sørge for at medbringe det brev/mail hvori dit forsikringsselskab har konfirmeret dækningen, som deres betalingsoplysninger. Har du ikke en sådan beskrivelse skal du henvende dig til dit selskab.
Det vil være en fordel for både os og dig, hvis du sender papirne til os via den sikre-mail forbindelse du finder på vores forside. Se her

Modtager vi ikke deres anvisninger, er du nødsaget til at betale fuldt beløb hos os, og derefter selv stå for at få udbetalt din forsikringsdækning.

 

Adresse og fremmøde:

Poppelstykket 14, 2450 Kbh SV

Bliver du forhindret i at møde op, skal du melde dit afbud senest samme dag inden kl. 09:00.
Afbud modtaget efter dette tidspunkt, på selve dagen for behandlingen, vil koste 160 kr.

Du kan sende dit afbud på mail: info@AscendFys.dk eller ringe til os på 29 87 75 99.

Med venlig hilsen

Ascendfys Fysioterapi /v Casper Nielsen