29 87 75 99

Booking og betaling

Priser for fysioterapi

Almen Fysioterapi:

Første konsultation

Varighed 30 minutter

Obs: betales samtidigt med booking

pris: 300,-

Opfølgning / Kort konsultation

Varighed 20 minutter

kan betales online og ved fremmøde

pris: 200,-

Udvidet Fysioterapi:

Første konsultation

Varighed 50 minutter

book nemt og hurtigt online

pris fra: 650,-

Opfølgning / efterfølgende konsultation

Varighed 45 minutter

book nemt og hurtigt online

pris: 550,-

Andre ydelser:

Superviseret træningsterapi, 60 minutter
fra 650,-
Individuel kropsbevidsthedstræning (BBAT), 60 minutter
650,-
Sportsmassage, 30 minutter
350,-
Sportsmassage, 50 minutter
450,-
Kombineret forløbspakke (eksempelvis vægttabsterapi, programlægning af træning samt fyiosterapeutisk vejledning)
varieret efter aftale

 

Book tid hos Yeleika

Helhedsorienteret fysioterapi

Min spidskompetence er nakke- og ryg problematikker. Særlig med udgangspunkt i mekanisk diagnostik, dynamisk stabilitet og terapeutisk indflydelse. Tankegangen er at finde den rette behandling og træning og at afhjælpe dysfunktionen og smerten.

Som fysioterapeut har jeg gjort mig erfaring indenfor genoptræning af muskuloskeletale skader både for de akutte og de mere længerevarende forløb. Forebyggende og sundhedsfremmende træning, neurologisk træning og kropsbevidsthedsterapi i klinisk praksis.

Kropsbevidstheden er en vigtig faktor i mit daglige arbejde som fysioterapeut, hvor jeg forsøger at skabe balance mellem den fysiske og psykiske bevidsthed og derigennem opnå den optimale effekt af træningen.

Fysioterapeut Yeleika Rodriguez

Yeleika Rodriguez

Aut. Fysioterapeut, BBAT-terapeut, Akupunktør

Fysioterapeut Casper Nielsen profilbillede

Casper Nordahl Nielsen

Aut. Fysioterapeut, NLP coach, Kost- og vægttabskonsulent, Ejer

Book tid hos Casper

Du er den vigtigste del af processen

Det er mit klare mål at skabe rammer hvor patienterne føler sig trygge, hørt og godt behandlet. Det er især faktorer indenfor psykologi, mentalitet og adfærd som interesser mig, og jeg bestræber mig altid på at se mennesket frem for skaden.

Om, man har et, for nyligt, brækket ben eller en kronisk dårlig ryg, er for så vidt lige gyldigt, når det kommer til hvordan det påvirker den enkeltes biologiske, psykiske og sociale faktorer. Sammenspillet mellem disse faktorer spiller en stor rolle i forbindelse med genoptræning mm. Der kan f.eks være udfordringer i ens sociale liv, som gør, at man ikke kommer over sin skade med det samme. Hvis det er tilfældet, nytter det ikke noget, at jeg som terapeut ikke formår at tilrettelægge et hensigtsmæssigt forløb, fordi jeg kun ser på det fysiske aspekt af personen.

Derfor gør jeg en stor indsats for at arbejde helhedsorienteret og tage lige så stor højde for de psykiske og sociale faktorer som for det biologiske.

Udover at være fysioterapeut har jeg også uddannet mig til kostvejleder og coach med særlig fokus på sundhed. Jeg tilbyder mine klienter de bedste redskaber til motivation og adfærdsændringer og i kombination med fysioterapiens indsigt skaber det en god forudsætning for et effektfuldt forløb.

Jeg har desuden en lang baggrund i gymnastik som både udøver og instruktør, samt jeg har undervist på Gørlev Idrætsefterskole og i sygdomslære på uddannelsen til Gotved Bevægelsespædagog.

Udvidet Fysioterapi

Vores "udvidede fysioterapi" er for dem som ønsker en bred og mere helhedsorienteret tilgang.

Hvor det ikke blot er den enkelte skavank vi taler om, men hele din nuværende situation og hvordan du opnår flere mål end bare at vænne tilbage til habituelt niveau.

Du kan ikke benytte henvisning til denne ydelse.

læs mere her →

Almindelig fysioterapi

Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du vælge at benytte dig af "almindelig fysioterapi".

Du bliver undersøgt og får en vurdering af din tilstand samt en prognose for helingstid etc.

Der bliver lagt en plan for nødvenidg intervention og du bliver selvfølgelig også instrueret i hvilke adfærdsændringer/tilføjelser du selv skal foretage

Fysioterapeutisk forløbspakke

Vores forløbspakker er en mulighed for at sammensætte et skræddersyet forløb til din specifikke situation.

Det er ikke én fast ydelse, men en aftale vi indgår individuelt, og derfor er der ikke et konkret priseksempel at følge.

Det er en måde hvor du kan få bl.a. skadesmæssig vejledning, træningsplanlægning, kostvejledning, hjælp til strukturering og tilrettelæggelse af indsats, coaching, faste opfølgninger og evt. online samtaler sideløbende med din indsats.

Læs mere her →