fbpx
29 87 75 99

Dine fysioterapeuter

Læs om vores dygtige terapeuter her

Hos AscendFys møder du dygtige og dedikerede fysioterapeuter. Vores værdier er at du skal føle dig inddraget i processen, fra start til slut, og det betyder meget for os, at du får tid og mulighed for at fortælle hele din historie.

Alle vores terapeuter arbejder på baggrund af en helhedsorienteret tilgang, også kaldet den bio-psyko-sociale model, og lægger dermed vægt på både fysiske, psykologiske og sociale faktorer. 

Læs mere ved at “scrolle” ned eller tryk på det specifikke navn.

Casper Nielsen

Line Knudsen

Casper Nielsen

Aut. Fysioterapeut, NLP practictioner, Kostvejleder, Ejer

Det er mit klare mål at skabe rammer hvor patienterne føler sig trygge, hørt og godt behandlet. Det er især faktorer indenfor psykologi, mentalitet og adfærd som interesser mig, og jeg bestræber mig altid på at se mennesket frem for skaden.

Om, man har et, for nyligt, brækket ben eller en kronisk dårlig ryg, er for så vidt lige gyldigt, når det kommer til hvordan det påvirker den enkeltes biologiske, psykiske og sociale faktorer. Sammenspillet mellem disse faktorer spiller en stor rolle i forbindelse med genoptræning mm. Der kan f.eks være udfordringer i ens sociale liv, som gør, at man ikke kommer over sin skade med det samme. Hvis det er tilfældet, nytter det ikke noget, at jeg som terapeut ikke formår at tilrettelægge et hensigtsmæssigt forløb, fordi jeg kun ser på det fysiske aspekt af personen.

Derfor gør jeg en stor indsats for at arbejde helhedsorienteret og tage lige så stor højde for de psykiske og sociale faktorer som for det biologiske.

Udover at være fysioterapeut har jeg også uddannet mig til kostvejleder og coach med særlig fokus på sundhed. Jeg tilbyder mine klienter de bedste redskaber til motivation og adfærdsændringer og i kombination med fysioterapiens indsigt skaber det en god forudsætning for et effektfuldt forløb.

Jeg har desuden undervist og været instruktør i mange år, og aktuelt er jeg underviser i sygdomslære på uddannelsen til Gotved Bevægelsespædagog.

Line Kjærsgaard knudsen

aut. Fysioterapeut

Mit mål som fysioterapeut er at gøre en forskel for patienten/klientens samlede livskvalitet, med fokus på såvel de fysiske, men også mentale aspekter i behandlingen. Jeg tilstræber altid at dygtiggøre mig og være nysgerrig på ny viden for at kunne tilbyde patienten den mest målrettede behandling.

Som fysioterapeut ønsker jeg at skabe en tryg atmosfære, hvor min patient/klient kan føle sig tryg og forstået i forhold til sine udfordringer. Det er vigtigt for mig at have en tæt kontakt med mine klienter og, via god kommunikation, skabe det mest hensigtsmæssige og motiverende forløb.

Det er en særligt stor passion for mig at dygtiggøre atleter frem mod det mål, de har sat sig og samtidig give gode redskaber til at overkomme en skade. Jeg går meget op i at vælge en behandlingstilgang, hvor klienten stadigvæk kan udføre den sports- eller arbejdsmæssige aktivitet som gør dem glade, dog i en tilpasset grad efter skadens omfang.

Jeg har i en længere årrække arbejdet som elitetræner indenfor konkurrencegymnastik og er aktuelt landstræner for GymDanmark frem mod EM2020. Jeg kender til topatleters udfordringer ift. skader og det er vigtigt for mig at lytte til klientens ønsker, behov og mål for at skræddersy et forløb der giver mening. Et godt for forløb skal være både realistisk og forventningsafstemt.

Jeg har en god forståelse for hvordan man tilrettelægger et forløb som tager højde for både fysiske og mentale udfordringer. 

AScendfys har forløb, som passer til dit behov

Ascendfys er ikke bare almindelig fysioterapi. Vi tager os god tid til at høre din historie og i samarbejde skabe en god strategi til at opnå dine mål. Hos os er opskriften, på et godt og effektfuld forløb, en blanding af behandling, træning, vidensdeling, planlægning, struktur og tæt opfølgning fra din fysioterapeut.

Herunder er et udsnit af de ting vi kan hjælpe med. Læs mere ved at trykke på de enkelte bokse.

R

Diskusprolaps

R

Styrketræning og præstationsfremme

R

Kroniske smerter

R

Slidgigt eller andre gigtlidelser

R

Løbeskader

R

Smerter i underarm eller skuldre

R

Genoptræning efter operation

R

Efterfødsels-træning

Behandlingsformer

Vi tilbyder som udgangspunkt to former for konsultationer.

Klassisk fysioterapi

hvor du møder på klinikken og gennemgår samtale, undersøgelse og planlægning

Online fysioterapi

Hvor samtale mv foretages via video og telefoni.

Om du vælger det ene, eller det andet, er du altid sikret en god og fyldestgørende intervention. Begge dele kan bookes direkte via hjemmesiden her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi

Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære. Oplever du vedvarende smerter i kroppen, eller har du brug for genoptræning efter en alvorlig ulykke eller sportsskade, så kan fysioterapien medvirke til at genoprette kroppens oprindelige funktionsniveau. Dette gøres gennem et forløb, som bl.a. består af guidet træning, hjemmeøvelser, manuel terapi af muskler og led, samt information og vejledning om hensigtsmæssige bevægemønstre.

HVEM HAR BRUG FOR FYSIOTERAPI OG GENOPTRÆNING?

Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler – vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.

HVORDAN KAN FYSIOTERAPI HOS ASCENDFYS HJÆLPE mig?

Ascendfys er ikke bare almindelig fysioterapi. Vi tager os god tid til at høre din historie og i samarbejde skabe en god strategi til at opnå dine mål. Hos os er opskriften, på et godt og effektfuld forløb, en blanding af behandling, træning, vidensdeling, planlægning, struktur og tæt opfølgning fra din fysioterapeut.

Hvordan betaler man hos Ascendfys?

Betalingen foregår enten online ved booking, med MobilePay eller Bankoverførsel. Det hele vil fremgå at din regning eller ved selve bookingen.

SKAL JEG HAVE EN HENVISNING FØR JEG KAN BOOKE TID?

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning fra lægen. Hos AscendFys arbejder vi udenfor den offentlige sygesikring. Du kan dog stadig modtage tilskud fra “Danmark” eller dine private sundheds/ulykkesforsikringer.

Dog skal du være opmærksom på, nogle forsikringer kræver en henvisning før de ønsker at dække dit forløb. 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ SYGESIKRINGEN DANMARK OG DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING?

Der er nogle væsentlige forskelle på “Danmark” og den offentlige sygesikring, som har betydning for din behandling hos AscendFys.

Sygeforsikringen Danmark er en privat organisation som du skal betale for, at være medlem af. “Danmark” giver altid tilskud til fysioterapi.

Den Offentlige Sygesikring giver kun tilskud til fysioterapi, hvis fysioterapeuten har et ydernummer, dvs at han/hun arbejder under den offentlige sygesikring.

AscendFys arbejder ikke under den Offentlige Sygesikring, så der gives ikke tilskud herigennem. 

Share This