29 87 75 99

Dine fysioterapeuter

Læs om vores dygtige terapeuter her

Hos AscendFys møder du dygtige og dedikerede fysioterapeuter. Vores værdier er at du skal føle dig inddraget i processen, fra start til slut, og det betyder meget for os, at du får tid og mulighed for at fortælle hele din historie.

Alle vores terapeuter arbejder på baggrund af en helhedsorienteret tilgang, også kaldet den bio-psyko-sociale model, og lægger dermed vægt på både fysiske, psykologiske og sociale faktorer. 

Fysioterapeut Casper Nielsen profilbillede

Casper Nielsen

Aut. Fysioterapeut, NLP practictioner, Kostvejleder, Ejer

Det er mit klare mål at skabe rammer hvor patienterne føler sig trygge, hørt og godt behandlet. Det er især faktorer indenfor psykologi, mentalitet og adfærd som interesser mig, og jeg bestræber mig altid på at se mennesket frem for skaden.

Om, man har et, for nyligt, brækket ben eller en kronisk dårlig ryg, er for så vidt lige gyldigt, når det kommer til hvordan det påvirker den enkeltes biologiske, psykiske og sociale faktorer. Sammenspillet mellem disse faktorer spiller en stor rolle i forbindelse med genoptræning mm. Der kan f.eks være udfordringer i ens sociale liv, som gør, at man ikke kommer over sin skade med det samme. Hvis det er tilfældet, nytter det ikke noget, at jeg som terapeut ikke formår at tilrettelægge et hensigtsmæssigt forløb, fordi jeg kun ser på det fysiske aspekt af personen.

Derfor gør jeg en stor indsats for at arbejde helhedsorienteret og tage lige så stor højde for de psykiske og sociale faktorer som for det biologiske.

Udover at være fysioterapeut har jeg også uddannet mig til kostvejleder og coach med særlig fokus på sundhed. Jeg tilbyder mine klienter de bedste redskaber til motivation og adfærdsændringer og i kombination med fysioterapiens indsigt skaber det en god forudsætning for et effektfuldt forløb.

Jeg har desuden undervist og været instruktør i mange år, og aktuelt er jeg underviser i sygdomslære på uddannelsen til Gotved Bevægelsespædagog.

AScendfys har forløb, som passer til dit behov

Ascendfys er ikke bare almindelig fysioterapi. Vi tager os god tid til at høre din historie og i samarbejde skabe en god strategi til at opnå dine mål. Hos os er opskriften, på et godt og effektfuld forløb, en blanding af behandling, træning, vidensdeling, planlægning, struktur og tæt opfølgning fra din fysioterapeut.

Herunder er et udsnit af de ting vi kan hjælpe med. Læs mere ved at trykke på de enkelte bokse.

R

Diskusprolaps

R

Styrketræning og præstationsfremme

R

Kroniske smerter

R

Slidgigt eller andre gigtlidelser

R

Løbeskader

R

Smerter i underarm eller skuldre

R

Genoptræning efter operation

R

Efterfødsels-træning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi

Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære. Oplever du vedvarende smerter i kroppen, eller har du brug for genoptræning efter en alvorlig ulykke eller sportsskade, så kan fysioterapien medvirke til at genoprette kroppens oprindelige funktionsniveau. Dette gøres gennem et forløb, som bl.a. består af guidet træning, hjemmeøvelser, manuel terapi af muskler og led, samt information og vejledning om hensigtsmæssige bevægemønstre.

HVEM HAR BRUG FOR FYSIOTERAPI OG GENOPTRÆNING?

Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler – vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.

HVORDAN KAN FYSIOTERAPI HOS ASCENDFYS HJÆLPE mig?

Ascendfys er ikke bare almindelig fysioterapi. Vi tager os god tid til at høre din historie og i samarbejde skabe en god strategi til at opnå dine mål. Hos os er opskriften, på et godt og effektfuld forløb, en blanding af behandling, træning, vidensdeling, planlægning, struktur og tæt opfølgning fra din fysioterapeut.

Hvordan betaler man hos Ascendfys?

Betalingen foregår enten online ved booking, med MobilePay eller Bankoverførsel. Det hele vil fremgå at din regning eller ved selve bookingen.

SKAL JEG HAVE EN HENVISNING FØR JEG KAN BOOKE TID?

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning fra lægen. Hos AscendFys arbejder vi udenfor den offentlige sygesikring. Du kan dog stadig modtage tilskud fra “Danmark” eller dine private sundheds/ulykkesforsikringer.

Dog skal du være opmærksom på, nogle forsikringer kræver en henvisning før de ønsker at dække dit forløb. 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ SYGESIKRINGEN DANMARK OG DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING?

Der er nogle væsentlige forskelle på “Danmark” og den offentlige sygesikring, som har betydning for din behandling hos AscendFys.

Sygeforsikringen Danmark er en privat organisation som du skal betale for, at være medlem af. “Danmark” giver altid tilskud til fysioterapi.

Den Offentlige Sygesikring giver kun tilskud til fysioterapi, hvis fysioterapeuten har et ydernummer, dvs at han/hun arbejder under den offentlige sygesikring.

AscendFys arbejder ikke under den Offentlige Sygesikring, så der gives ikke tilskud herigennem.