29 87 75 99

En af de primære årsager til at man siger, at det er vigtigt at være fysisk aktiv når man spiller computer, er på grund af holdningen. Over tid sidder man og falder sammen og det er egentlig lige meget hvor gode gamerstolene er. Faktum er at folk sidder og læner sig frem og falder sammen.

Det er sjældent at man sidder tilbagelænet og gamer. Man vil have en tendens til at læne sig frem mod skærmen for at få det bedste udgangspunkt. Det vil sige at det er det samme, som når man laver computerarbejde: Den bedste arbejdsstilling er den næste arbejdsstilling.

Det der er vigtigt i forhold til at være fysisk aktiv når man gamer, er at have en rytme i forhold til hvornår man bevæger sig. Det vil sige man skal have en rutine, der siger at man stiller sig op hver 10. minut eller hver 5. minut og laver et eller andet.

For den casual gamer kan det give mening bare at rejse sig op og lige strække nakken, måske at ligge sig ned og hvile nakken.  Men for de professionelle, dem der dyrker e-sport, der bliver det endnu mere vigtigt hvad man laver i pausen.

 

Modtag relevante tips og tricks fra AscendFys igennem vores #FysFakta ved at LIKE vores Facebookside.


/AscendFys

Giv os et kald på 29 87 75 99, så finder vi ud af at booke de rigtige tider til dig – og så langt frem i tiden som muligt.

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi behandlinger. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.
Det vil derfor aldrig være spildte penge at lade AscendFys hjælpe dig med din problematik!

Share This