29 87 75 99

Fysioterapi og genoptræning

Med udgangspunkt i en grundig undersøgelse tilrettelægger vi det optimale forløb for dig.

Vi tilrettelægger et forløb, der kan indeholde manuel behandling, øvelser eller guidet træning i vores tilstødende fitnesscenter.

Vores fokus er, at du skal mærke bedring eller have brugbare redskaber allerede fra første gang du forlader klinikken.

Fordi vi arbejder udenfor sygesikringen (Se priser og tilskud her) sikrer vi dig en hurtig opstart og tilfredshedsgaranti på dit forløb.

EKSPERTISE OMRÅDER

Vi har stor erfaring med nedenstående problematikker

  • Discusprolaps
  • Kroniske smerter og problematikker
  • Løbeskader (Løberknæ, genoptræning af knæ)
  • Rygskader
  • Skulderskader
  • Musearm
  • Arbejdsskader
  • Kampsportsskader (BJJ og MMA)
  • Genoptræning efter operation
  • Fysioterapi & Virtual Reality
Se vores rejse med top-atleten Alexander Trans, fra korsbÅndsskade til kampklar:

Fysioterapi og genoptræning – FAQ

Q: Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære. Oplever du vedvarende smerter i kroppen, eller har du brug for genoptræning efter en alvorlig ulykke eller sportsskade, så kan fysioterapien medvirke til at genoprette kroppens oprindelige funktionsniveau. Dette gøres gennem en behandling, som bl.a. består af guidet træning, hjemmeøvelser, manuel terapi af muskler og led, samt information og vejledning om hensigtsmæssige bevægemønstre.

 

Q: Hvem har brug for fysioterapi og genoptræning?

Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler – vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.

 

Q: Hvordan kan fysioterapi hos AscendFys hjælpe dig?

Hos AscendFys tilbyder vi autoriseret fysioterapi i København. Vi behandler alle former for smerter, og har særligt fokus på genoptræning efter ulykker, trænings- og sportsskader og operationer.

Vi bestræber os på, at gøre dit fysioterapeutiske forløb så kort og effektivt som muligt, så du hurtigt kan komme tilbage til din aktive hverdag. Det betyder imidlertid ikke, at vi slækker på kvaliteten. Efter en grundig undersøgelse hos en af vores kyndige fysioterapeuter begynder vi behandling og du vil derefter få lagt et detaljeret genoptræningsprogram. Sammen vil vi sørge for, at du kommer godt igennem forløbet, og træder ud på den anden side med fornyet bevægelighed og kropslig velvære.

 

Q: Jeg har en skade, hvad gør jeg?

Da tid er en vigtig faktor, anbefaler vi du hurtigst muligt får booket en til hos en af vores fysioterapeuter. Det hjælper vi gerne med: du kan enten ringe på 29 87 75 99 eller skrive os en mail på: info@AscendFys.dkSå sørger vi for du får en tid hurtigst muligt, så vi hurtigt kan få dig tilbage i topform.
Alternativt skal du selv gå ind og booke den tid der passer dig her: AscendFys.dk/booking/

 

Q: Hvor skal jeg møde op til min fysioterapi?

Du skal blot møde op på vores adresse: Poppelstykket 8, 2450 København SV.

 

Q: Hvordan betaler man for fysioterapi hos AscendFys?

Betalingen foregår enten kontant, Dankort eller via vores butik på hjemmesiden. Derudover tager vi imod MobilePay på 29 87 75 99 – VIGTIGT ved MobilePay skal betalingen mærkes behandlingen. Eksempelvis: “Fysioterapi”

 

Q: Hvor gammel skal man være for at modtage fysioterapi?

Aldersgrænsen er minimum 15 år for, at booke en tid i klinikken. Det er dog muligt at lave en aftale med os, om at tage en yngre patient på: 29 87 75 99

 

Q: Hvad koster 30 min. fysioterapi med AscendFys?

Se alle vores priser og tilskud her.

 

Q: Hvilken baggrund har AscendFys’ fysioterapeuter?

Hos AscendFys er alle autoriserede fysioterapeuter. Derudover er vores trænere alle efteruddannet. Du er derfor sikret den optimale behandling hos AscendFys. Læs mere om vores team her: www.AscendFys.dk/moed-teamet/

 

Q: Hvad skal jeg have med til fysioterapi?

Du skal blot møde op i dit hverdagstøj, med mindre andet er aftalt. Eksempelvis kan din fysioterapeut og dig aftale at gennemgå relevante øvelser i træningscenteret – her er det en fordel at have træningstøj med. Dette er blot tøj du let kan bevæge dig i, og føler dig godt tilpas i.

 

Q: Hvornår skal jeg møde til min fysioterapi konsultation?

Det ses gerne du er her 5 minutter før din aftalte tid. Så byder vi på både varm frisk kaffe og the, eller koldt vand i receptionen. Har I en træningsaftale, kan du med fordel være omklædt og klar inden din tid starter. På den måde har vi mest tid til at hjælpe dig godt videre i dit forløb hos os.

 

Q: Hvornår har AscendFys åbent for telefonen?

Mandag: 08:00-18:00

Tirsdag: 08:00-16:00

Onsdag: 08:00-16:00

Torsdag: 08:00-16:00

Fredag: 08:00-15:00

 

Q: Skal jeg have en henvisning før jeg kan booke tid til fysioterapi hos AscendFys?

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning fra lægen. Hos AscendFys arbejder vi udenfor sygesikringen. Det betyder du ikke behøver en henvisning for at booke en tid hos os, hvilket sikre dig at der er minimal ventetid er i klinikken.

Dog skal du være opmærksom på, nogle sundhedsforsikringer ønsker en henvisning før de ønsker at dække dit forløb. Se mere om tilskud fra sundhedsforsikringer her: Priser og Tilskud

 

Q: Hvad er forskellen på Sygesikringen Danmark og den Offentlige Sygesikring?

Der er nogle væsentlige forskelle på “Danmark” og den offentlige sygesikring, som har betydning for din behandling hos AscendFys.

Sygeforsikringen Danmark er en privat organisation som du skal betale for, at være medlem af. “Danmark” giver bl.a. tilskud til fysioterapi – uanset om det på en klinik der arbejder under den offentlige sygesikring eller ej.

Den Offentlige Sygesikring giver kun tilskud til fysioterapi, hvis fysioterapeuten har et ydernummer, dvs at han/hun arbejder under den offentlige sygesikring.

AscendFys arbejder ikke under den Offentlige Sygesikring, så der gives ikke tilskud herigennem – kun hvis du er aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark får du tilskud.

 

Q: Kan fysioterapi behandle hælsporer?

Vi har gode erfaringer med hælsporer hos AscendFys. Book en tid eller kontakt os, så finder vi den bedste løsning for dig.

 

Q: Jeg har ondt i knæet når jeg løber, kan fysioterapi afhjælpe mine smerter?

Smerter i knæ, ankler og ben er alle problemstillinger vi tidligere har arbejdet med hos AscendFys. Du kan med fordel booke en tid allerede nu – nu hurtigere du kommer i gang med et forløb, nu før vil du være smertefri. Ring på 29 87 75 99 eller skrive her: info@AscendFys.dk

 

Q: Jeg har skuldersmerter ved bænkpres, kan et forløb med fysioterapi hjælpe?

Skulder smerter er en vant sag hos AscendFys. Vi skal nok få dig tilbage i topform på ingen tid. Skriv eller ring på 29 87 75 99 gerne i dag, så finder vi den optimale løsning for netop dig.

 

Q: Jeg har en musearm/seneskedehindebetændelse, kan AscendFys fysioterapi hjælpe mig?

Hos AscendFys har vi gode erfaringer med museskader, og kan med garanti afhjælpe dine smerter. Du kan læse mere på vores blog indlæg om musearm her: AscendFys.dk/traet-af-musearm/

 

Q: Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i at møde op til min aftalte tid?

I tilfælde af du bliver forhindret i at møde op til din bookede tid, skal du inden kl. 9:00 på dagen hvor du har booket, melde dit afbud. Dette kan du enten gøre telefonisk på: 29 87 75 99, eller via mail på: info@AscendFys.dk

Du kan blive opkrævet et gebyr på 160 kr. ved manglende afmelding i rette tid.

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
Det vil derfor aldrig være spildte penge at træne med AscendFys!

Har du nogen spørgsmål i forhold til en skade, genoptræning eller andet, er du altid velkommen til at skrive til os her:

ascendfys fysioterapi       AscendFys Facebookside: www.facebook.dk/ascendfys
ascendfys fysioterapi
       AscendFys E-mail: info@ascendfys.dk

You have Successfully Subscribed!

Share This