29 87 75 99

Fysioterapi og genoptræning

Fysioterapeut som behandler en nakke, med spændinger og muskelsmerter

Alle er velkomne, med eller uden henvisning

Vores priser er ens for alle, og vi ønsker at du skal få mest muligt fysioterapi for pengene. 

Hos Ascendfys har vi friheden til at skabe et mere brugbart og fyldestgørende forløb end så mange andre steder, og du vil sjældent opleve ventetider.

 

Fysioterapi Udenfor offentlig sygesikring

AscendFys er en klinik udenfor den offentlige sygesikring. Eller sagt på en anden måde; “vi har ikke et ydernummer”.

Du får altid tilskud, hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Har du en anden sundheds- eller ulykkesforsikring er der forskellige regler. Ring og spørg os eller tal med din forsikring.

Mere end bare almindelig fysioterapi

Vi tager os tid til at høre din historie og i samarbejde skabe en god strategi til at opnå dine mål.

Hos os er opskriften, på et godt og effektfuld forløb, en blanding af undersøgelse, behandling, træning, vidensdeling, planlægning, struktur ikke mindst tæt kontakt og opfølgning med din fysioterapeut.

I et forløb hos os, kan du forvente følgende:

Første gang vi ses gennemgår vi din problematik og udfører de nødvendige undersøgelser. Dernæst opsætter vi i fællesskab mål og ønsker for dit forløb.

Så lægges en plan og strategi for at dine mål kan opnås og du sættes igang med din forandring. Strategien vil være opbygget at flere faktorer, eksempelvis:

  • Klinisk behandling
  • Træningsøvelser
  • Hjælp til adfærdsændringer
  • Analyse af skånehensyn
  • Metoder til selvbehandling
  • Kontakt til andre faggrupper

Det forventes, at du udfører de aftalte punkter, og holder dig til strategien. Du vil altid kunne kontakte din fysioterapeut via mail, sms eller telefon.

Vi ønsker at tilbyde et forløb, hvor vi følges ad og ikke kun laver opfølgninger, når vi ses. Derfor er det altid en del af prisen, at vi kontakter dig for at høre hvordan det går, også selvom vi ikke har en aftale om konsultation.

 

Hvad vi tilbyder

Almen Fysioterapi

Udvidet fysioterapi

Online konsultation

Afspænding og kropsbevidsthed

Forløb for ledige

Forløbs-pakker

Hvorfor vælge AscendFys

Helhedsorienteret fysioterapi

AscendFys skaber alle forløb udfra en helhedsorienteret tilgang. Det betyder at vi ser på din problematik ud fra et bredt perspektiv hvor sociale, psykologiske og biologiske faktorer vægter lige højt.

Mennesker er komplekse og vi er ikke kun vores krop. Tværtimod. Derfor mener vi, at man kun kan komme godt i mål, hvis man også tager højde for mentalitet og sociale konstellationer.

Vi har altid tilfredshedsgaranti på vores ydelser. Det er ikke fordi vi påstår, at vi kan kurere alle, men vi vil altid gøre vores bedste og forsøge at skabe de bedste resultater i samarbejde med dig.

Du er den vigtigste del af processen

Det er vigtigt for os, at du bliver inkluderet, og tager aktivt del i processen. Det betyder, at du ikke skal forvente, blot at blive lagt på briksen og blive behandlet.

Hvis forløbet skal være effektivt, kræver det nemlig at der tages forbehold for mange flere faktorer. Og, det er her du kommer på banen. Vi kan hjælpe dig med behandling og træningsprogrammer, men vi har behov for indsigt og forståelse for netop din situation, for at kunne skabe mest muligt effekt. Og det får vi kun, ved at du fortæller os om det.

Derfor bruger vi altid god tid på at høre netop din historie, dine erfaringer og dine oplevelser med kroppen.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens bevægelighed såvel som velvære. Oplever du vedvarende smerter i kroppen, eller har du brug for genoptræning efter en alvorlig ulykke eller sportsskade, så kan fysioterapien medvirke til at genoprette kroppens oprindelige funktionsniveau. Dette gøres gennem en behandling, som bl.a. består af guidet træning, hjemmeøvelser, manuel terapi af muskler og led, samt information og vejledning om hensigtsmæssige bevægemønstre.

Hvem har brug for fysioterapi og genoptræning?

Alle, både unge som ældre, kan på et eller andet tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler - vi udsætter hver dag vores krop for et utroligt pres, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, løft af tunge genstande samt overmod i fitnesscenteret kan slide på kroppen, og i værste fald være skyld i skader.

Hvordan kan fysioterapi hos AscendFys hjælpe dig?

Hos AscendFys tilbyder vi fysioterapi som ikke kun begrænser sig til den enkelte konsultation på den enkelte dag. Vi går meget op i, at du får den viden du har behov for at kunne være en selvstændig del af processen, og vi ønsker at have tæt kontakt, eksempelvis digitalt, hele forløbet igennem. 

Vi bestræber os på, at gøre dit fysioterapeutiske forløb så kort og effektivt som muligt, så du hurtigt kan komme tilbage til din aktive hverdag, men det betyder imidlertid ikke, at vi slækker på kvaliteten. 

Vi behandler alle former for skavanker, skader eller smerteproblematikker. Er du i tvivl om hvordan, vi kan hjælpe dig med lige netop din problematik, så ring gerne til os. 

 

Hvordan foregår betalingen?

Du kan betale kontant, via online betaling hejmmefra eller med mobilen. Du kan også få sendt en faktura og lave en bankoverførsel.

Vi tager ikke imod dankort el.lign. 

Skal jeg medbringe noget særligt?

Du skal blot møde op i dit hverdagstøj, med mindre andet er aftalt.

Da du højest sandsynligt skal undersøges, kræver det, at du tager en del af tøjet af. Så hav noget undertøj på, som du føler dig tilpas i.