29 87 75 30

Om os

AscendFys blev til i 2012 med visionen om at skabe et behandlingssted, der arbejder helhedsorienteret og har tid til den enkelte.

Vi mener det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre en indsats for at få det bedre. Vores statistikker viser at dem, der oplever et stort eget ansvar er også dem, der opnå de bedste og mest vedvarende effekter.

Stadig hjælper vi dig dog hele vejen.

Hos Ascendfys arbejder vi meget med aktiv træning for at hjælpe dig. Det betyder nødvendigvis ikke intensivt løb eller styrketræning, men et forløb tilrettelagt ud fra dine ønsker og din aktuelle fysiske tilstand.

Der er en tid og et sted for at ligge på briksen, for at få behandling, men dette udgør en meget lille del af det, der egentligt heler dig. Menneske kroppen er skabt til at bevæge sig og det er bevægelse, der hjælper og fremmer heling.

I trit med den nyeste forskning er vores metoder baseret på, at både væv og nervesystem skal fungere optimalt for, at du kan opleve det bedste af dig selv.

Dvs. du kan komme til at arbejde med elementer som balance, gangmønster og ledstillingssans lige såvel som hård og intens træning.

ASCENDFYS TILBYDER SOM DEN ENESTE FYSIOTERAPI KLINIK I DANMARK, TILFREDSHEDSGARANTI.

ER DU IKKE TILFREDS MED DIN BEHANDLING, FÅR DU PENGENE RETUR!

mød teamet

CASPER LUNDSTRØM NIELSEN

Ejer og daglig leder.

Aut. Fysioterapeut

Kostvejleder og NLP Practitioner

Osvald holm

Fysioterapeutisk assistent

Personlig træner

Fysioterapeut Yeleika Rodriguez

Yeleika Rodriguez Fernandez

Aut. Fysioterapeut

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig med din forespørgsel. Du kan benytte vores sikre kontakt-modul ved at trykke på den grønne knap. Det bør du gøre, så snart du sender private oplysinger.

Du er velkommen til skrive via vores almene kontaktformular, men vi råder dig til at undgå personfølsomme data.

Du er også velkommen til at ringe på tlf:

29 87 75 99

3 + 14 =