29 87 75 99

Line Kjærsgaard Knudsen

MÅL OG VISION

Mit mål som fysioterapeut er at gøre en forskel for patienten/klientens samlede livskvalitet, med fokus på såvel de fysiske, men også mentale aspekter i behandlingen. Jeg tilstræber altid at dygtiggøre mig og være nysgerrig på ny viden for at kunne tilbyde patienten den mest målrettede behandling.

Som fysioterapeut ønsker jeg at skabe en tryg atmosfære, hvor min patient/klient kan føle sig tryg og forstået i forhold til sine udfordringer. Det er vigtigt for mig at lære mine patienter godt at kende, for på den måde at kunne lave det mest hensigtsmæssige, individuelle og realistiske forløb – som samtidig skaber motivation og giver forståelse for forløbet.

ERFARING:

Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i januar 2020, fra Københavns Professionshøjskole. Jeg har i en længere årrække arbejdet som elitetræner. Derfra har jeg stor erfaring indenfor behandling og forebyggelse af sportsskader, samt præstationsfremmende træning. Gennem den erfaring har jeg en god forståelse for hvad et tilrettelagt forløb som tager højde for fysiske og mentale udfordringer, kan betyde for patienten.   

 

UDDANNELSE:

Prof. Bach. fysioterapi 2020

 

Share This