29 87 75 99

Hos AscendFys har vi valgt at sponsorere nogle af Danmarks top atleter inden for kampsportens verden.

Dette har sikret flere af dem, de er kommet tilbage fra seriøse skader, samt sikret skadeforbyggelse mod flere skader. Da sport på højt plan slider på hele bevægeapparatet, er det en stor fordel at træne med en fysioterapeut. Hos AscendFys har vi stor erfaring med genoptræning efter skader og operationer.

Vi yder en hård og fokuseret genoptræner af vores atleter, hvis det skulle være nødvendigt. Da deres krops fulde funktion nødvendig, for at kunne yder maksimalt under en kamp. Derudover skadeforebygger vi ved at træne vores atleter på en fysiologisk korrekt måde, således at de ikke lider overlast og derved risikere at påføre sig smerter og skader under træningen. Vi giver derudover sportsmassage til atleterne. Dette er en vigtig time for atleten, både før og efter en kamp. Sportsmassage  afhjælper ømme muskler, og hjælper til hurtigere restitution. Fysioterapeuten sørger for at løsne op i hele bevægeapparatet, så smidigheden ligeledes er i top.

Har du brug for fysioterapi og genoptræning, kan du booke en tid her:
[su_animate type=”flipInX” duration=”1.5″ delay=”0.0″ inline=”yes”]Book din tid her[/su_animate]

Alexander Tráns

 

AscendFys fysioterapi med tilfredshedsgaranti - Alexander Trans sponsorerede atlet MMA BJJVi har tidligere arbejdet med Alexander Tráns, som er en af verdens bedste Brasiliansk Jiu-Jitsu kæmper. Alexander har tidligere skrevet historie ved, at være den første ikke-brasilianer i finalen til VM i Jui-jitsu. Kampen foregik i 2015 i Los Angeles, USA.

I dag bor Alexander Trans i Brasilien, hvor han træner og kæmper på professionelt plan.

Efter Alexander Tráns pådrog sig en alvorlig knæskade ved semifinalen, blev han opereret og indlagt til næsten et års genoptræning. Dette var et skøn fra lægerne, ud fra tidligere erfaringer samt skadens og operationens omfang.

Dog var tilfældet en hel anden, da AscendFys’ fysioterapeuter blev sat på opgaven. Her arbejdede man intensivt med Alexander Tráns’ knæskade, og fik ham tilbage i topform. Blot 11 måneder efter Alexander var under kniven, stod han igen i ringen. Her mødte Alexander mod Jiu-jitsu legenden Braulio Estima, som har vundet flere titler ved verdensmesterskaberne og europamesterskaberne.

“Normalt tager det folk 9-12 måneder at komme tilbage til hård træning på samme niveau som før operationen, men jeg lagde virkelig mange timers genoptræning i det. Jeg var heldig at have en virkelig dygtig fysioterapeut i Casper Nielsen hos Ascendfys til at hjælpe mig med at lave og tilpasse mit genoptræningsprogram igennem hele forløbet.” – Alexander Trans

Genoptræningen fra korsbåndsskaden blev hos AscendFys udført 2 gange ugentligt. Fokus lå primært på Alexander’s knæ, men udelukkede ikke resten af kroppens udsatte aktive og passive led. Eftersom brasiliansk jiu-jitsu ofte foregår i gulvkamp, vil led blive presset til sit yderste.

Se vores rejse med top-atleten Alexander Trans, fra korsbandsskade til kampklar:

Abonner på kanalen her:

Læs mere om Fysioterapi og Genoptræning her

Christian “Godzilla” Colombo

ChristiaChristian Colombon’s rejse med AscendFys er stadig i gang, og træner derfor stadig med vores fysioterapeuter. Tidligere i 2016 underskrev Christian en UFC-kontrakt, hvilket gør ham til blot én ud af fem danskere der nogensinde har skrevet under med UFC. Det betyder den danske sværvægter vil komme til at kæmpe imod nogle af verdens bedste MMA-atleter i verden i verdens bedste MMA-liga.

“Det er bare en kontrakt, og jeg fejrer, når jeg står i buret med hænderne over hovedet” – Christian Colombo

Det er derfor ekstra vigtigt for Christian Colombo at være i topform og skadesløs.

Vi sørger for at træne således Colombo bliver den bedste version af sig selv. Vigtigheden af Colombo’s fulde performance er grunden til vi fokusere på hele kroppen, da den skal kunne udholde selv de de mest udsatte positioner under en kamp.

Ekstra fokus har der været på Colombo’s knæ, da vi startede samarbejdet. Efter en fuld undersøgelse af bevægeapparatet, viste det sig knæskaden der plagede top atleten var en bakers cyste samt slidgigt i knæene.

Forløbet startede derfor med fokuserede genoptræning af knæene, og herefter skadeforebyggende træning af hele kroppen. Vi arbejder stadig med Colombo, og sørger for han er skadefri og klar til kamp.

Se dokumentaren med Christian Colombo i hovedrollen:

Abonner på kanalen her:

Vil du spare penge og træne udendørs med en fysioterapeut kan du læse mere her eller her i vores blogindlæg om Udendørs Træning

Nick “True Dane” Barnø

AscendFys fysioterapi med tilfredshedsgaranti - Nick Barnø sponsorerede atlet MMA BJJEn upcomming fighter med lilla bælte i brasiliansk Jiu-jitsu. Flere medaljer er der samlet sammen i årenes løb, Europamester i brasiliansk Jiu-jitsu Gi og No-Gi, blåt bælte i 2013 samt dansk mester i brasiliansk Jiu-jitsu i MMA, amatør rækken.

Ildsjælen Nick Barnø har nået sit mål, og er blevet professionel fighter. Nick træner 5-8 gange ugentligt, både MMA, boxing og styrketræning.
Tidligere på rejsen opbyggede AscendFys og Nick Barnø derfor et samarbejde, hvori vi hos AscendFys yder fysioterapi og genoptræning.

Da samarbejdet startede, havde Nick en øget instabilitet i knæet, samt en seneskade som kan sammenlignes med en tennisalbue. Skaderne erhvervede han sig under de mange kampe i ringen. Derudover har en stivhed i skuldre og nakke krævet fysioterapeutisk indblanding.

Vi har arbejdet med Nick i en årrække, og forbedret hans stabilitet i knæ, samt helt fjernet smerten fra seneskaden. På nuværende tidspunkt arbejder vi derfor med skadesforebyggelse i form af sportsmasse for skuldre og nakke stivhed, samt korrekt genoptræning til forebyggelse af bl.a. flere knæskader.

Her vinder Nick Barnø sejren i amatør europamesterskaberne i heavyweight:

Abonner på kanalen her:

Læs flere referencer fra AscendFys her

Shanti Abelha

AscendFys fysioterapi med tilfredshedsgaranti - Shanti Abelha sponsorerede atlet MMA BJJEn top atlet i verdensklasse, som har vundet medaljer i præstisefyldte turneringer så som verdensmesterskaberne i Jiu-Jitsu (the Mundial), ‘European Open’ og ‘World No Gi Championships’. I 2007 og 2008 vandt Shanti guld ved verdensmesterskaberne.

Efter de mange timers hård og intensiv træning op til, og presset under kampene, udviklede Shanti en knæskede. Hvilket pressede hende til at få foretaget en knæoperation, da hun havde flere ledmus i knæet.

Efter operationen, ønskede Shanti at komme sikkert tilbage i topform – og hurtigst muligt. Vi lavede derfor et samarbejde med Shanti omkring genoptræning af hendes knæ.

Træningen foregik her på klinikken, i vores lokaler og klinikrum samt i træningscenteret vi samarbejder med. På den måde kan vi hos AscendFys tilbyde de optimale genoptræningsmuligheder.

Se vores sponsorerede atlet Shanti Abelha kæmpe i europamesterskaberne i Portugal:

Abonner på kanalen her:

Louis Glismann

Louis glismann, sponsoreret atlet hos AscendFys fysioterapi - fysioterapi med tilfredshedsgarantiJiu-Jitsu har skabt grundformen for Louis Glismann aka Louis Nice Spartacus. Hvilket har sikret første pladsen i europamesterskaberne i Jiu-Jitsu.
Nu er Louis skiftet til at kæmpe MMA. Her har han en winning streak på 6-0 i amatør MMA, og blev dansk mester – hvorefter han gik professionel.

Efter en tæt pro kamp i England, hvor Louis gik til modstanderen, endte han desværre med nederlag.

Da Louis skulle gøre come back, bliver han skadet lige inden kampen med en meniskskade. Efter halvdelen af menisken er blevet fjernet er det tid til genoptræning hos Danmarks bedste fysioterapeuter hos AscendFys fysioterapi.

Vi har derfor indgået et samarbejde omkring genoptræningen af Danmarks nye talent indenfor pro MMA.

Træningen foregår på klinikken i Valby, hvor vi udover udnytter egne lokaler og træningsrum, også benytter træningscenteret i samme bygning, som vi samarbejder med. På den måde tilbyder vi hos AscendFys Louis de optimale genoptræningsmuligheder, så han hurtigst muligt kommer tilbage efter sin sportsskade.

Se Louis Glismann’s rejse tilbage til at blive kampklar og kæmpe professionelt igen:

Abonner på kanalen her:

Har du spørgsmål vedrørende vores sponsorerede atleter, fysioterapi, genoptræning eller andet relevant, er du altid velkommen til at skrive til os her:

[su_scheduler (mandag) time=”8-18″ days_week=”1″ days_month=”1-31″ months=”1-12″ years=”2016-2020″ alt=””]Telefonen er åben [icon name=”volume-control-phone” class=”” unprefixed_class=””] 29 87 75 89[/su_scheduler] [su_scheduler (tirsdag-torsdag) time=”8-16″ days_week=”2-4″ days_month=”1-31″ months=”1-12″ years=”2016-2018″ alt=””]Telefonen er åben [su_animate type=”shake” delay=”0.5″ inline=”yes”][icon name=”volume-control-phone” class=”” unprefixed_class=””][/su_animate] 29 87 75 89[/su_scheduler] [su_scheduler (Fredag) time=”8-14:30″ days_week=”5″ days_month=”1-31″ months=”1-12″ years=”2016-2018″ alt=””]Telefonen er åben [icon name=”volume-control-phone” class=”” unprefixed_class=””] 29 87 75 89[/su_scheduler]

ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebookside: www.Facebook.dk/AscendFys
ascendfys fysioterapi      AscendFys Facebook messenger: www.m.me/ascendfys
ascendfys fysioterapi      AscendFys E-mail: info@AscendFys.dk

Modtag relevante tips og tricks fra AscendFys igennem vores #FysFakta ved at LIKE vores Facebookside.


/AscendFys

Giv os et kald på 29 87 75 99, så finder vi ud af at booke de rigtige tider til dig – og så langt frem i tiden som muligt. Alternativt skal du gå ind på AscendFys.dk/booking og booke selv.

Har du brug for fysioterapi og genoptræning, kan du booke en tid her:
[su_animate type=”flipInX” duration=”1.5″ delay=”0.0″ inline=”yes”]Book din tid her[/su_animate]

Husk vi selvfølgelig også har tilfredshedsgaranti på fysioterapi behandlinger. Det vil sige, er du ikke tilfreds får du pengene tilbage.tilfredshedsgaranti AscendFys
Det vil derfor aldrig være spildte penge at lade AscendFys hjælpe dig med din problematik!

/AscendFys

Læs andre spændende indlæg fra AscendFys her:

[widgetkit id=”9″]