fbpx
29 87 75 99

Udendørs træning

I Søndermarken, København
Tilmeld med det samme

Danmarks absolut bedste udendørs træning.

Priser og tilskud

Vores holdtræning er desværre ikke aktiv på nuværende tidspunkt. 
Vi håber på at kunne tilbyde det engang i fremtiden igen. 

Praktiske informationer:

Træningen foregår i Søndermarken, København.

Træning afholdes altid af en uddannet fysioterapeut.

Betaling og tilmelding foregår primært online, men du er velkommen til bare at møde op, så finder vi ud af det.

Træningen tilrettelægges altid ud fra deltagerne på den pågældende dag, og hvis du har særlige hensyn er vi klar til at varetage dette.

Fysioterapuet hjælper kvinde til udendørs træning i søndermarken

5 fordele ved at træne udendørs med AscendFys

  • Din træner er uddannet fysioterapeut og du er sikret høj kvalitet.
  • Små hold med max. 10 deltagere.
  • Du har mulighed for at stille spørgsmål til skader, kost og meget andet.
  • Vores udendørs træning byder på hensigtsmæssig udfordring og variation.
  • Lukket facebook forum, hvor du kan få endnu mere indsigt om krop og træning

Garanti for sjov og sved på panden

Udendørs træning ledes af vores fysioterapeut Line Knudsen. Hun garanterer en masse sjove udfordringer, sved på panden, højt tempo og ømme muskler dagen efter.

Indholdet i træningen er en blanding af øvelser med egen kropsvægt og kardio. Der er flere steder hvor træningen kan foregå ved hjælp af tilgængelige redskaber og vi medbringer gerne TRX.

Line har, bortset fra at være fysioterapeut, en lang erfaring med undervisning og holdidræt. Læs mere om Line her

Kvinde, som laver rygøvelser til udendørs træning i søndermarken
Glad kvinde til udendørs træning i søndermarken

Små hold, høj kvalitet og god kommunikation

Når vi mødes til udendørs træning er der max. 10 deltagere og kvaliteten er helt i top. 

Netop fordi holdet har den størrelse, er der altid tid til tage højde for individuelle forhold. Desuden gør vi meget ud af, at give dig den nødvendige fysioterapeutiske vejledning, hvis du er så uheldig at lide af skavanker på forhånd.

Fordelene ved at udendørs træning med AscendFys er mange. Herunder kan du læse de vigtigste!

AscendFys har samlet alle de spændende muligheder, som findes ved at træne udendørs. Vi kombinerer funktionel styrketræning, konditionstræning, TRX, udspænding, løb og godt humør.

Vores træning er egnet for alle, som trives i  smukke omgivelser, og som nyder udfordringer i alle afskygninger.

Vi tilrettelægger træningen i en intensitet, så alle aldre og fysiske tilstande kan være med. Træningen bliver struktureret og afholdt af vores autoriserede fysioterapeuter. Da det netop er fysioterapeuter, der varetager træningen, vil du være sikker på, at vi med vores faglige viden kan tilrettelægge en træning, der er skadesforebyggende og hensigtsmæssig. Vi tager højde for netop dit fysiske niveau, og modificerer og tilrettelægger øvelserne, så også du kan være med.

Vores mål, er at skabe en glæde og motivation ved at træne udendørs med den rette professionelle assistance til at få det optimale ud af ugens træning. Vi ser naturen som det perfekte træningscenter for alle, der ønsker et alternativ til et indendørs træningscenter.

Få mest muligt ud af udendørs træning

Vi har oprettet en lukket Facebook gruppe, som du kan anmode om medlemsskab i. Det har vi gjort, for at have tæt kontakt og give alle deltagere en mulighed for sende spørgsmål til os, skrive til hinanden, få viden og indsigt om krop og træning direkte fra os mv.

Desuden er det en let måde hvorpå du kan skrive med de andre deltagere, hvis I finder på at skulle have en ekstra træning for jer selv.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og køb af “billet” eller klippekort gøres online via denne hjemmeside.

Vælger du at købe én træning ad gangen, så vælger du blot den dato du vil være med, og betaler. Så har du betalt, er tilmeldt, og skal blot møde op på dagen.

Har du besluttet dig for at købe klippekort, skal du igennem processen to gange.

  1. Du vælger klippekort, betaler og modtager derefter en kode i din mail-indbakke
  2. Du vælger “Tilmeld” øverst på denne side, indtaster koden, du har modtaget, i betalingsmodulet, og så sørger systemet selv for, at du bliver trukket et klip.

Hvis du helst er fri for at booke osv, så kan vi også tage imod betaling til selve træningen, men du skal i så fald ringe til os først, for at tjekke om der er plads på holdet den dag.

Medlem af Danmark?

Du får automatisk refunderet 50% af din egenbetaling pr. træning, ved aktivt medlemsskab i Danmark, dog maksimalt 59,- pr gang.

Forudsætning for tilskud fra Danmark er følgende.
1. Der skal være indikation for fysioterapeutisk intervention. Det vurderes ved samtale med vores terapeut.
2. Der skal være et behandlingsmæssigt sigte og du skal opleve symptomer eller funktionsevnenedsættelser, der hæmmer dig.

Placering og mødested

Vores udendørs træning foregår i Søndermarken, København. Vi mødes ved den sydligste spids på vejen som hedder ‘Bag Søndermarken’. Du kan se på kortet nedenfor, hvor præcis vi mødes til træning.

Har du nogen spørgsmål i forhold til udendørs træning, eller andet, så kontakt os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår flere steder i Søndermarken, det er derfor vigtigt, at du møder til tiden “Bag Søndermarken”, så vi kan følges ad derfra – se mødestedet her! 

Hvad skal jeg have med til træningen?

Du skal blot møde op i dit træningstøj og gå-på-mod, så skal vi nok sørge for du får ugens bedste udendørs træning.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i at møde op?

I tilfælde af, at du bliver forhindret i at møde op til Udendørs Træning kan du gøre én af to ting. Afmeld din booking i god tid via vores betalingssystem. Det gør via den mail du har modtaget.

Du kan også skrive på tlf: 29 87 75 99 så hjælper vi dig.

Vil jeg kunne følge med, selvom jeg ikke har tidligere træningserfaring?

Alle kan være med på deres eget niveau. Vores dygtige terapeuter er erfarne i at tilrettelægge træningsintensiteten udfra individuelle niveauer. Efter et par træninger, vil du opleve, at din styrke og kondition forbedres.

Hvad nu hvis jeg har ondt et sted?

Som fysioterapeuter er det én af vores kernekompetencer, at træne med mennesker som har skader, skavanker og/eller smerter. Vi kan med garanti sørge for, at du får en hensigtsmæssig træning trods din problematik.

Hvor gammel skal man være for at deltage til udendørs træning?

Aldersgrænsen er minimum 15 år, for at deltage alene på holdet. Det er dog muligt at lave en aftale med os, om at tage en yngre deltager med. Du kan altid ringe til os på: 29 87 75 99 eller skrive til os her på siden.

Fik du ikke svar på det du søgte?

Skriv til os via “besked”-knappen eller læs mere i vores indlæg “Spørgsmål om udendørs træning med AscendFys”.

Husk vi hos AscendFys altid har Tilfredshedsgaranti på alle vores tiltag. Er du ikke tilfreds med din behandling eller anden ydelse, får du pengene tilbage.

AscendFys er derfor altid det sikre valg, uanset om du skal med til udendørs træning, have en fysioterapeutisk behandling eller andet!

AscendFys kan også hjælpe dig til en skadesfri tilstand via online konsultation

Ligesom vi tilbyder klassisk fysioterapi, så har vi også vores online udgave. Det har mange fordele ift. fleksibilitet og, i 80% af tilfældene, er det mindst lige så godt  som hvis du møder i klinikken.

Share This